20/05/11

Comunicat privind aniversarea a 3 ani de activitate – SMURD Bucuresti

Imagine conferinta de presa Vineri 13 mai 2010, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dealu Spirii” al Municipiului Bucuresti si Departamentul Unitatii de Primiri Urgente – SMURD Bucuresti, au sarbatorit impreuna aniversarea a trei ani de existenta a Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare Bucuresti (SMURD – BUCURESTI ).

Evenimentul a avut loc la sediul inspectoratului in Calea 13 Septembrie nr. 135.

Imagine expozitie tehnica

Interventiile la care este solicitat SMURD – Bucuresti includ toate urgentele ce pun viata in pericol imediat a unei sau a mai multor persoane, astfel: accidente rutiere, explozii, accidente de munca sau casnice, stari de inconstienta, stopuri cardiorespiratorii, suspiciuni de infarct, insuficiente respiratorii acute si nu in ultimul rând accidente cu victime multiple.

Imagine expozitie tehnica

Cu aceasta ocazie a fost prezentat un scurt bilant al evenimentelor la care au participat echipajele SMURD, a fost organizata o conferinta de presa, si o expozitie in cadrul careia a putu fi vizionata tehnica folosita in toate interventiile de mai sus.

Imagine conferinta de presa

O delegatie franceza condusa de domnul gen. Glin Gilles – comandantul  Brigazii de Pompieri din Paris a fost prezenta la aceste activitati alaturi de domnul subsecretar de stat dr. Raed ARAFAT, domnul Prefect al capitalei Mihai-Cristian ATANASOAEI, domnul Inspectorul Sef col. dr. ing.  Stelian DUDUS si domnul Medic Sef coordonator SMURD, dr. Bogdan OPRITA.

16 mai 2011

Fundatia pentru SMURD